Bitcoin-yhdyskäytävä näkee Ethereumin rikkomisen 1000 dollarin virstanpylvään

Ethereum on suorittanut parabolisen juoksun työntämällä toiseksi sijoittunutta salausta osumaan nelinumeroiseen hintalappuun useissa pörsseissä.

Tärkeimmät takeaways

  • Ethereum nousi eilen 40%, mutta on sittemmin jäähtynyt ja käy kauppaa alle 1000 dollarin.
  • ETH: BTC-suhde on noussut 0,032: een, joka on Ethereumin keskeinen suorituskykyindikaattori.
  • Vaikka Bitcoin on edelleen tunnetuin salausresurssi, viimeaikainen hintatoiminta viittaa siihen, että Eetterillä on keskeinen rooli tässä markkinakierrossa.

Ethereum on vihdoin rikkonut 1000 dollaria kolmen vuoden jälkeen. Virstanpylväs saavutettiin 40%: n parabolisen hinnan nousun jälkeen koko sunnuntain.

Äskettäinen ekosysteemikysely osoittaa myös Bitcoinin kyvyn luoda uusia ETH-sijoittajia, mikä viittaa siihen, että Ethereumilla on vielä paljon enemmän tehtävää. Tämä johtuu institutionaalisten sijoittajien aallosta, jotka ovat vasta aloittaneet BTC-sijoitusten tekemisen vuonna 2020.

Ethereum osuu neljään numeroon

Numero kaksi salaus läpäisi 1000 dollaria eilen kriittisten valuuttamarkkinoiden voimakkaan nousun aikana.

Se on ensimmäinen kerta, kun ETH on ollut nelinumeroinen helmikuun 2018 jälkeen.

Aluksi Ethereum aloitti vuoden hitaasti suhteessa Bitcoiniin.

Vaikka ETH saavutti 700 dollaria viime viikolla, Bitcoin on tallentanut uusia korkeimpia arvoja päivittäin ja lyönyt 30 000 dollaria ensimmäistä kertaa lauantaina. Eetteri hinaa, jolloin ETH: BTC-suhde laskee noin 0,025: een. Suhdetta pidetään tärkeimpänä suorituskykymittarina kahdelle omaisuuserälle sekä kauppiaiden että sijoittajien keskuudessa.

Sitten Ether koki sunnuntaina 40%: n hintatason nousun 800 dollarista 1000 dollariin muutamassa tunnissa. Yhdessä vaiheessa se kävi kauppaa 1150 dollarilla. Sen kaupankäynti on nyt 944 dollaria CoinGeckon mukaan.

Juoksu tarkoittaa, että Ethereum on myös ylittänyt 100 miljardin dollarin markkina-arvon noin 115 miljardiin dollariin. ETH: BTC-suhde on 0,032. Ethereumin markkina-asema dominoi koko kryptovaluuttatilaa myös 13,4 prosenttiin, kun taas Bitcoinilla on nyt vajaa 68 prosenttia.

Bitcoin porttina DeFi: lle

Kahden johtavan salausresurssin välinen korrelaatio on ollut pitkään keskustelunaihe.

Bitcoin toimii usein porttina salaustulokkaille, joista monet löytävät Ethereumia ja DeFi: tä. Äskettäisen ETHGlobal-tutkimuksen mukaan 67% Ethereumin kehittäjistä oli „mukana tai kiinnostunut“ Bitcoinista ennen Ethereumin löytämistä.

Ei ole yllättävää, että kyselyyn osallistuneista yli 70% kuului Gen Z- ja Millennial-haarukoihin. Salausalue tunnetaan houkuttelevana nuorempia sukupolvia; vasta sen jälkeen, kun Bitcoin löysi viime vuonna vetoomuksen „digitaalisesta kullasta“, monet vanhemmat ihmiset ovat pitäneet kryptovaluuttoja kannattavana sijoituksena.

Ethereum on edelleen suurelta osin tuntematon institutionaalisille sijoittajille, jotka ovat kiirehtineet Bitcoiniin massaan.

Tutkimuksen vastaajat viittasivat myös Twitteriin tärkeimpänä salaustilaa ympäröivänä tietolähteenä. Sosiaalisen median sivusto on ollut täynnä juhlia BTC: n ja ETH: n hinnan valossa viime päivinä. Monet sen keskeisistä kannattajista, jotka viittasivat negatiiviseen lehdistöön, Ethereum on altistunut ns. Bitcoin „maximalisteille“.

Ethereumilla on edelleen paljon vähemmän valtavirtaa kuin sen vanhemmalla edeltäjällä, Bitcoinilla. Mutta jos salausralli jatkuu vuoteen 2021, ETH voisi nähdä lisää voittoja BTC: n rinnalla.