Tapa, jolla ihmiset varastoivat käteistä, on nyt kuinka kulta ja BTC varastoidaan

Kaikki ovat huolestuneita inflaatiosta jo myöhässä, että alamme turvautua vanhoihin tapoihin pitää käteistä kiinni patjan välissä, vain tällä kertaa, se ei ole käteinen, joka on ollut kaikkien mieltymysten kohteena. Pikemminkin kaikki haluavat varastoida bitcoineja ja kultaa niin paljon kuin pystyvät.

Kulta ja Bitcoin ovat tulossa

Lontoon Richard Hodges sanoo, että hän on valmistautunut tällaisiin hetkiin monien vuosien ajan. Hän osti ensimmäisen fyysisen kullatangonsa vuonna 2009 ja on siitä lähtien ollut varastossa. Hän tallentaa nykyään kellarissaan kaikki vuosien aikana hankkimansa omaisuuden. Kuten monet amerikkalaiset ja Ison-Britannian kansalaiset, hän on suhteellisen kriittinen elvytystoimista , sanoen, että ärsykerahojen kuoriminen on loistava tapa manipuloida sekä käteisen että muun omaisuuden hintoja.

Hän on kuitenkin vakuuttunut siitä, että nämä fyysiset varat voivat säilyttää arvonsa monien vuosien ajan, kun taas käteinen raha on aina alttiina inflaatiolle ja saattaa pudota ennennäkemättömän matalalle tasolle, jos rahoitusalan sääntelyviranomaiset ja keskuspankit eivät ole varovaisia.

Hän kuvasi kultahankintataktiikkaansa haastattelussa:

Pinoan jopa nämä pienet palkit kuten elokuvissa.

Inflaatio ei ole suurimmaksi osaksi ollut ongelma viimeisen kymmenen vuoden aikana. Huolimatta vuosien 2008 ja 2009 suuresta taantumasta ja koronaviruspandemiasta, joka järkytti suurimman osan keskimääräisistä kansalaisista, näyttää siltä, ​​että fiat-valuutat vakaissa maissa, kuten Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, ovat onnistuneet säilyttämään asemansa rahoitusportaalla.

Näistä suhteellisen myönteisistä olosuhteista huolimatta on edelleen monia ihmisiä, jotka ovat loukussa pelottavassa tai negatiivisessa mielentilassa ja valmistautuvat katastrofiin, joka ei ole vielä osoittanut kasvojaan. Globaalit osakkeet ovat onnistuneet palauttamaan yli 150 prosenttia alkuperäisille sijoittajilleen, joista monet ovat myös saaneet osinkoja, ja kulta on noussut noin 60 prosenttia viimeisen vuosikymmenen aikana.

Jalometallien kysyntä kasvaa nyt, ja ne ovat äskettäin ampuneet väliaikaisesti 2000 dollarin raja-arvon ylitse asioiden mennessä käsistä. Kirjoitushetkellä yksi unssi kultaa on pudonnut noin 1 920 dollariin. Silti Nikhil Chandra – Aviva Investorsin kiinteistöjen sijoitusjohtaja – selitti, että ihmisten ei pitäisi vielä asettua, ja varoitti:

Kolmen prosentin inflaatio on tuskin hyperinflaatiota, mutta kolmen prosentin vuotuinen inflaatio voi heikentää varallisuuttasi puoleen alle 25 vuoteen. Joku olisi vaikea sanoa, että inflaatio on kuollut.

Varastointi saa ihmiset tuntemaan olonsa turvalliseksi
Michael Novogratz – Galaxy Investment Partnersin perustaja – keskusteli siitä, että nykyisin sekä bitcoin että kulta houkuttelevat useimpia ihmisiä keinona heittää epävarmuutta talouteensa:

Kulta, bitcoin – luulen, että molemmat ovat suojaa vain tätä epävarmuutta vastaan.